Site Overlay

Zakelijke fotoshoot

ZAKELIJKE FOTOSHOOT VOOR PORTRETTEN VAN JOU EN JE BEDRIJF

Oog voor detail

Op locatie

Bij een zakelijke fotoshoot krijgen onze klanten op maat gemaakte diensten. Wil je je bedrijf op een creatieve manier in beeld zetten of je medewerkers op een unieke manier laten portretteren? Of toch iets heel anders in gedachte? Wij komen vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en zorgen voor een op maat gemaakte ervaring voor jou en je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan architectuur fotografie van je bedrijfspand, mooie creatieve portretten van je medewerkers of jezelf. Deze kunnen variëren van zakelijke portretten voor bijvoorbeeld LinkedIn of sfeerbeelden terwijl iedereen aan het werk is, om precies de juiste sfeer vast te leggen die jij graag wilt uitstralen.

Zakelijke fotoshoot FAQ

Tijdens de vrijblijvende intake, zullen we samen bespreken waar we de fotoshoot zullen komen doen. Wil je je bedrijf of het pand van je bedrijf vastleggen op een unieke manier, of liever je medewerkers individueel vastleggen? De locatie hangt uiteraard af van wat je wensen zijn.

Ja wij zijn ook in te huren vanuit het buitenland. Wij houden van uitstapjes en willen graag reizen voor jullie bedrijf!

Voor zakelijke fotoshoots hanteren we maximaal een week. Uiteraard is dit afhankelijk van de opdracht.

Van Mieux fotostudio kan je verwachten dat we altijd luisteren naar de wensen en wat onze klanten willen uitstralen. We staan pas achter ons werk als we zelf 100% tevreden zijn. Dit doen we door de juiste technieken en apparatuur te gebruiken en kritisch te blijven naar onszelf en elkaar. 

Zakelijke opdrachten krijgen een op maat gemaakte offerte waar precies in staat wat je kan verwachten. 

Voor zakelijke fotoshoots is het handig om te mailen naar info@mieuxfotostudio.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact opnemen met ons.

Get in Touch

Zou je ons op locatie willen boeken of wil je deelnemen aan een van onze fantastische pop-up fotoshoots? Neem dan snel contact op met ons.

zakelijk fotoshoot, branding, profielfoto
Scroll Up