Site Overlay

Op locatie fotoshoot

Op locatie een fotoshoot boeken?

Mieux fotostudio biedt diverse op locatie fotoshoots aan op unieke locaties, dus naast pop-up fotoshoots kan je ons ook boeken op een locatie naar keuze.
Maar wil je liever dat we naar je thuis komen of op een prachtige locatie in de natuur? We horen graag waar je voorkeur naar uit gaat. 

Prijzen locatie fotoshoot

FAQ

In principe komen wij op alle mogelijke locaties. Uiteraard bespreken we vooraf waar je wilt afspreken. Heb je zelf geen idee? Wij hebben genoeg ervaring en ideeën voor je fotoshoot. 

Wil je liever een fotoshoot in een gebied in het buitenland? Dat is absoluut geen probleem. Uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij de reiskosten.

Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te laten genieten van je foto’s en hanteren daarom een periode van maximaal één week, tenzij er anders wordt afgesproken.

Tijdens een fotoshoot maken we genoeg mooie beelden die je achteraf kunt bekijken en aanschaffen. Het aantal foto’s dat zit inbegrepen, is een vast aantal foto’s per pakket. Kiest u bijvoorbeeld voor het Mieux pakket, dan krijgt u alle foto’s digitaal en hoeft u niet te kiezen!

Nee, wij verzorgen geen geprinte foto’s. We kunnen  wel uitvergrotingen verzorgen op bijvoorbeeld canvas, plexiglas of aluminium. We kunnen ook adviseren en meedenken over de ideeën.

Je kan ons boeken door persoonlijk contact met ons op te nemen via telefoon of het contactformulier. Je kan ook direct mailen naar info@mieuxfotostudio.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Je kan ons uiteraard ook altijd bereiken via onze sociale media!
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Get in Touch

Zou je ons op locatie willen boeken of wil je deelnemen aan een van onze fantastische pop-up fotoshoots? Neem dan snel contact op met ons.

Scroll Up