Site Overlay

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden voor Mieux fotostudio. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn voor de algemene voorwaarden want we leveren maatwerk. Daardoor kunnen de voorwaarden wel eens afwijken van de standaard zoals hier beneden beschreven.

Artikel 1: Algemeen.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en opdracht tussen Fotograaf en klant, tenzij partijen schriftelijk en uitdrukkelijk van deze voorwaarden zijn afgeweken.

Artikel 2: Het maken van een afspraak bij een van onze Pop-ups.
1. De opdracht komt tot stand wanneer fotograaf een schriftelijke bevestiging stuurt naar de opdrachtgever

2. Een datum voor de opdracht wordt in overleg met de fotograaf vastgelegd
3. De afspraak is uitsluitend bevestigd na betaling van de fotoshoot. De kosten kunnen variëren per locatie.

4. De fotoshoot en de fotopresentatie dienen altijd onder begeleiding van minimaal één volwassen persoon te zijn.

5. Huisdieren zijn welkom, graag willen wij dit van van te voren weten.Artikel 2.1: Het maken van een afspraak voor B2B en B2C.
1. De opdracht komt tot stand wanneer Fotograaf een schriftelijke bevestiging stuurt naar de opdrachtgever

2. Een datum voor de opdracht wordt in overleg met de fotograaf vastgelegd.
3. Er wordt een op maat gemaakte offerte gestuurd, waarna de betaling voldaan moet worden binnen de afgesproken termijn. Bij het verstrijken van deze datum zal de offerte als niet geldig worden verklaard.Artikel 3. Uitvoering van de opdracht

1. Fotograaf zal met professionele apparatuur de reportage van de klant verzorgen.

2. Fotograaf zal de opdracht naar beste inzicht en vermogen volgens de eisen van goed vakmanschap uitvoeren

3. Fotograaf levert de beelden na bewerking af op hoge resolutie, maar niet in RAW.Artikel 4: Betalingsvoorwaarden

1. Prijzen zijn niet onderhandelbaar.
2. Fotograaf vraagt bij alle locatie-fotoshoots 50% vanaf het moment van akkoord van offerte van het totaalbedrag en bij reservering van een trouwreportage €500,- aanbetaling.
3. Deze aanbetaling dient te zijn voldaan binnen 14 dagen na het sturen van de factuur. Als na deze datum de aanbetaling nog niet is gedaan, kan de opdracht ontbonden worden verklaard.

4. Bij een locatiefotoshoot waarbij de opdracht binnen minder dan 4 weken voorafgaande aan de opdracht aangevraagd wordt, dient het gehele bedrag bij boeking te worden voldaan.

5. Een aanbetaling van een opdracht is niet terug te vorderen. Indien een opdracht niet door kan gaan, wordt deze in overleg verplaatst of omgezet naar een andere sessie.

6. Fotograaf levert haar producten nadat de betaling ontvangen is. 

7. Alle bedragen voor particulieren zijn inclusief btw.Artikel 5: Auteursrecht

1. Het is verboden foto’s te maken van gepresenteerd werk zoals bedoeld in de auteurswet.

2. Het is verboden om tijdens de fotoshoot foto’s te maken van de onderwerpen. Het is wel toegestaan om ‘behind-the-scenes’ te maken, mits deze aan onze brand wordt getagd of onze studio wordt genoemd.

3. Met het aangaan van een fotoshoot, gaat klant ermee akkoord dat Fotograaf de beelden die voort zijn gekomen uit de opdracht gebruikt voor social media, advertenties, portfolio in website en drukwerk tenzij voorafgaande aan de opdracht nadrukkelijk anders overeengekomenArtikel 6: Producten en levering

1. Fotograaf levert haar bestanden digitaal via transfers.

2. Fotograaf levert geen RAW-bestanden bestanden.

3. Fotograaf hanteert een geschatte levertijd van 2 weken voor B2B en 4-6 weken voor trouwreportages, tenzij anders overeengekomen.

4. Indien van toepassing maakt de Fotograaf een vrijblijvend kennismakingsgesprek waaruit de wensen worden gevormd voor een op maat gemaakte offerte.

5. Bij aanpassingen kan de klant maximaal 1 week na de fotoshoot hierop terug komen.

6. Ondanks alle inspanningen kan het voorkomen dat een klant een klacht wilt indienen. Deze klacht dient direct tijdens de fotoshoot of maximaal 1 week na de shoot te worden ingediend via info@mieuxfotostudio.nl. Klachten die na deze termijn worden ingediend, worden niet door ons in behandeling genomen.

Scroll Up