Site Overlay

Over ons

over ons.

Mieux fotostudio is een samenwerking van twee fotografen die elkaar al meer dan tien jaar kennen en meer dan 8 jaar met elkaar samen werken. 
Door de krachten te bundelen en de beste ideeën samen te voegen, is Mieux fotostudio ontstaan. Professionaliteit, maatwerk en creativiteit staan op ons lijf geschreven. 

Bij Mieux fotostudio ben je verzekerd van een fantastisch resultaat en een herinnering die je nooit zult vergeten. Hier beneden lees je meer over ons.

Meet ellen&Joanna

ELLEN

Als ik niet achter de camera sta, geef ik me over aan mijn liefde voor avontuur en het buitenleven. Onlangs heb ik samen met mijn verloofde een ongelooflijke fietstocht gemaakt door Slovenië, Kroatië, Bosnië, Dubrovnik en Italië. Deze reis was een hoogtepunt in mijn leven en heeft een grote invloed gehad op mijn fotografie. De adembenemende landschappen en de unieke cultuur van elke plek die we bezochten, hebben een blijvende indruk op me achtergelaten en hebben me geïnspireerd om door te gaan met het verkennen van de wereld door middel van mijn fotografie. Ik ben ook gepassioneerd door fitness en voeding en beoefen zowel boksen tot yoga tot polefitness.

JOANNA

Als ik niet achter de lens sta, haal ik mijn energie uit het vergaren van nieuwe skills. Eigenlijk alles is wat nieuw en onbekend is interessant. Van nieuwe recepten, onbekende steden, nieuwe vrienden of een nieuw naai patroon; nieuwe skills zuig ik op als een spons. Mentale groei en ontwikkeling staan voorop, zodat ik mijn beste ik kan zijn. Deze skills breng ik dan ook mee in mijn fotografie, zodat ook jij je beste ik kan zijn op je foto. Als je dan achteraf van je klant te horen krijgt dat hij/zij het niet had verwacht zó mooi op de foto te staan, dan voelt het als een behaald doel! In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen zoals sporten en wandelen. Het leven is een feest.

Mieux is het franse woord voor beter en dát is wat we uiteraard iedere dag willen zijn, doen en worden!
-mieux fotostudio

Get in Touch

Zou je ons op locatie willen boeken of wil je deelnemen aan een van onze fantastische pop-up fotoshoots? Neem dan snel contact op met ons.

Scroll Up