Site Overlay

Pop-up fotoshoot

Beschikbare data voor onze Pop-up studio.
Kalender word geladen......

Wil je alvast een plekje reserveren in de toekomst? Vul dan je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Disclaimer: Afspraak maken is onder voorbehoud.

pop-up fotoshoot
een unieke ervaring

Mieux fotostudio biedt pop-up fotoshoots op diverse unieke locaties. Ben je op zoek naar een unieke manier om je gezin, je zwangerschap of vriendschappen te portretteren? Onze Pop-up Fotoshoot biedt jou de perfecte oplossing. We maken gebruik van de plaatselijke achtergronden, om een unieke sfeer te creëren waar je je  comfortabel en ontspannen zult voelen. Als ervaren fotografen zullen we ervoor zorgen dat de shoot een onvergetelijke ervaring wordt.

Wat kan je verwachten?

STAP 1:

Meld je op tijd aan voor een van onze pop-up fotoshoots via ons email adres of bel gelijk persoonlijk om een afspraak te maken. We hebben beperkt ruimte, dus vol is vol!

STAP 2: 

Bevestig de afspraak door je fotoshoot opnamekosten te betalen via de link die je van ons krijgt. 

STAP 3:

Een week voor de pop-up krijg je een email met de extra informatie omtrent de locatie, tips over bijvoorbeeld je outfit en mogelijk andere vragen die beantwoord worden.

STAP 4: 

De dag van de fotoshoot is aangebroken! Laat je meeslepen in een unieke ervaring met fantastische foto’s als resultaat. Na de fotoshoot, kan je gelijk je foto’s bekijken en mee naar huis nemen!

vol=vol!

Wacht niet te lang met je afspraak inboeken, want we hebben maar een beperkt aantal plekken!   Wees er dus op tijd bij.

POP-UP FAQ

Onze pop-up fotoshoots zijn altijd op een unieke locatie. Denk aan oude boerderijen, hotels, kastelen enz. We zorgen iedere keer voor een ontspannen sfeer waardoor iedereen mooi op de foto zal staan.

Voorlopig zullen onze pop-up locaties zich in Zuid-Limburg bevinden. We hebben uiteraard plannen voor de toekomst, dus houdt onze social media in de gaten!

Tijdens de pop-up fotoshoot maken we allerlei mooie foto’s met verschillende achtergronden. Na de fotoshoot zal je gelijk je foto’s kunnen bekijken en uitsluitend digitaal kunnen aanschaffen, zodat je je foto’s direct thuis kan gebruiken en iedereen van je foto’s laten genieten.

Onze pop-up fotoshoots zijn te boeken door via email te reserveren. Let wel op, dit is altijd een optie en we zullen deze altijd moeten bevestigen. Bevestigen kan door op tijd je plekje online te betalen via een link die ja van ons persoonlijk krijgt. Na de betaling is je fotoshoot bevestigd en is het aftellen naar de fotoshootdag!

Dat is nou juist het leuke aan dit concept. Iedere keer ziet de studio er anders uit. Dit doen wij om onze creativiteit en originaliteit te behouden in onze fotografie, maar ook om onze klanten telkens te verrassen met nieuwe beelden.

Tijdens de fotoshoot maken wij genoeg beelden waar je uit kan kiezen. Ook hebben we verschillende pakketten om uit te kiezen. 

Get in Touch

Zou je ons op locatie willen boeken of wil je deelnemen aan een van onze fantastische pop-up fotoshoots? Neem dan snel contact op met ons.

Scroll Up